• summer-driving-fun
 • dacia-duster-1
 • univers-citroen-Elysée

Eagle Car Rental


ECR është një kompani e re e autoveturave me qera me bazë në Tiranë, por që ofron shërbime në të gjithë Shqipërinë. Me një staf me shumë përvojë dhe me një flotë të makinave të reja dhe të rehatshme, siguron më të mirën për klientët e saj.

Dërgo një kërkesë për rezervim
 1. Data e marrjes(*)
  Invalid Input
 2. Data e kthimit(*)
  Invalid Input
 3. Vendi i marrjes(*)
  Invalid Input
 4. Ora(*)
  Invalid Input
 5. Vendi i kthimit(*)
  Invalid Input
 6. Ora e kthimit(*)
  Invalid Input
 7.  
 1. Hidhi nje sy tjeter makinave para se te zgjedhesh
 2. Modeli(*)
  Invalid Input
 3. Tipi(*)
  Invalid Input
 4. Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input
 7.  
 1. Emri juaj(*)
  Invalid Input
 2. Mbiemri(*)
  Invalid Input
 3. Email(*)
  Invalid Input
 4. Tel(*)
  Invalid number, perdor numra vetem si 00....
 5. Shteti(*)
  Invalid Input