Autoveturat

Flota jonë ka një gamë të makinave ekonomike dhe makina luksoze. Makinat janë të reja dhe të ofrojnë sigurinë dhe komoditetin Evropian. Për kërkesa VIP dhe raste të veçanta ECR ofron makina luksoze të një cilësie dhe sigurie të lartë.

Group M1

Citroen C4 Picasso
1.6 Diesel

Cars for family traveling. Cozy and secure and if you want to be present it is there for you.


  x4    x2    x4     A

1.6 Diesel


Starting from 30 €

/ per day Ask a quote

Grupi WD

Dacia Duster Freedom
1.5 Nafte

Makina për udhëtim familjar. Komode, të sigurta dhe nëse doni të krijoni prezencë ajo është aty për ju.


  x4    x2    x4     A

1.5 Nafte


Duke nisur nga 35 €

/ për ditë Nis një kërkesë

Grupi WD

Dacia Stepway
1.5 Nafte

Makina për aventurë, eksploruar natyrën dhe të shijuar makinën me më shumë stabilitet. 4x4.


  x4    x2    x4     M

1.5 Nafte


Duke nisur nga 30 €

/ për ditë  Nis një kërkesë

Group E1

Ford Fiesta
1.4 Petrol

Cars for landscape visiting. Cars to share moments with friends and family.


  x4    x2    x4     A

1.4 Petrol


Starting from 25 €

/ per day Ask a quote

Group B2

Wolkswagen Up
1.0 Petrol

Economy cozy car. Cars which best serve to your immediatte needs.


  x4    x2    x4    M

1.0 Petrol


Starting from 21 €

/ per day Ask a quote

Dacia-Sandero

Grupi B1

Dacia Sandero
1.2 Benzine

Makina ekonomike komode. Makina të cilat shërbejnë më mirë për nevojat tuaja imediate.


  x4    x2    x4    M

1.2 Benzine


Duke nisur nga 21 €

/ për ditë Nis një kërkesë

2009-seat-ibiza 600x0w

Grupi C

Seat Ibiza
1.4 Benzine

Makina për të vizituar peizazhin. Makina për të ndarë momente me miqtë tuaj.


  x4    x2    x4    M

1.4 Benzine


Duke nisur nga 24 €

/ për ditë Nis një kërkesë

Group E

Fiat Punto EVO
1.4 Petrol

Cars for landscape visiting. Cars to share moments and enjoy cities.


  x4    x2    x4     A

1.4 Petrol


Starting from 23 €

/ per day Ask a quote

Group A

Hyundai I 10
1.0 Petrol

Small size economy cars. Cars for city comodity and easy access.

 


  x4    x2    x4     A

1.0 Petrol


Starting from 20 €

/ per day Ask a quote

Group A1

Hyundai Accent
1.6 Diesel

Cars for family traveling. Cozy and secure and if you want to be present it is there for you.


  x4    x2    x4     A

1.6 Diesel


Starting from 30 €

/ per day Ask a quote

Group F

Dacia Logan
1.5 Diesel 

Cars for family traveling. Cozy and secure and if you want to be present it is there for you.


  x4    x2    x4    M

1.5 Diesel


Starting from 25 €

/ per day Ask a quote

Group G

Dacia Lodgy
1.5 Diesel

Cars for family traveling and landscape visiting. Cars to share moments with friends and family.


 6+1    x2    x4    M

1.5 Diesel


Starting from 35 €

/ per day Ask a quote