Autoveturat

Flota jonë ka një gamë të makinave ekonomike dhe makina luksoze. Makinat janë të reja dhe të ofrojnë sigurinë dhe komoditetin Evropian. Për kërkesa VIP dhe raste të veçanta ECR ofron makina luksoze të një cilësie dhe sigurie të lartë.

Wolkswagen Up

Wolkswagen Up

Makina ekonomike komode. Makina të cilat shërbejnë më mirë për nevojat tuaja imediate.

service icons
x4
x3
x5
M

1.0 benzinë


Duke filluar nga 15€

/ për ditë

Rezervo
Hyundai I 10

Hyundai I 10

Makina me ekonomi me madhësi të vogël. Makina për mall të qytetit dhe qasje të lehtë.

service icons
x4
x3
x5
A

1.0 benzinë


Duke filluar nga 15€

/ për ditë

Rezervo
Hyundai I 10

Hyundai I 10

Makina ekonomike komode. Makina të cilat shërbejnë më mirë për nevojat tuaja imediate.

service icons
x4
x3
x5
M

1.0 benzinë


Duke filluar nga 15€

/ për ditë

Rezervo
Renault Clio

Renault Clio

Makina për vizitë në peizazh. Makina për të shkëmbyer momente me miqtë dhe familjen.

service icons
x4
x4
x5
A

1.5 naftë


Duke filluar nga 23€

/ për ditë

Rezervo
Fiat Tipo

Fiat Tipo

Makina për udhëtime familjare. Komod dhe i sigurt dhe nëse dëshiron të jesh i pranishëm është aty për ty.

service icons
x4
x5
x4
M

1.3 naftë


Duke filluar nga 20€

/ për ditë

Rezervo
Dacia Logan

Dacia Logan

Makina për udhëtime familjare. Komod dhe i sigurt dhe nëse dëshiron të jesh i pranishëm është aty për ty.

service icons
x4
x5
x4
M

1.5 naftë


Duke filluar nga 20€

/ për ditë

Rezervo
Dacia Stepway

Dacia Stepway

Makina për aventurë, duke eksploruar natyrën dhe duke shijuar drejtimin me më shumë stabilitet.

service icons
x4
x5
x5
M

1.5 DCI naftë


Duke filluar nga 25€

/ për ditë

Rezervo
Hyundai Accent

Hyundai Accent

Makina për udhëtime familjare. Komod dhe i sigurt dhe nëse dëshiron të jesh i pranishëm është aty për ty.

service icons
x4
x5
x4
A

1.6 naftë


Duke filluar nga 23€

/ për ditë

Rezervo
Kia Stonic Fun

Kia Stonic

Makina për udhëtime familjare, duke eksploruar natyrën dhe duke shijuar drejtimin me më shumë stabilitet.

service icons
x4
x5
x5
A

1.4 benzinë


Duke filluar nga 27€

/ për ditë

Rezervo
Fiat Punto EVO

Renault Captur

Makina për vizitë në peizazh. Makina për të ndarë momente dhe për të shijuar qytete.

service icons
x4
x5
x5
A

1.5 naftë


Duke filluar nga 30€

/ për ditë

Rezervo
Dacia Duster Freedom

Dacia Duster Freedom

Makina për udhëtime familjare. Komod dhe i sigurt dhe nëse dëshiron të jesh i pranishëm është aty për ty.

service icons
x4
x5
x5
A

1.5 DCI naftë


Duke filluar nga 30€

/ për ditë

Rezervo
Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

Makina për udhëtime familjare dhe vizita në peizazh. Makina për të shkëmbyer momente me miqtë dhe familjen.

service icons
6+1
x3
x5
M

1.5 naftë


Duke filluar nga 30€

/ për ditë

Rezervo

Rr. Ibrahim Rugova, Pallatet Shallvare, Përballë Kompleksit Taiwan, Tiranë, Shqipëri  |  Aeroporti Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri

• Cel: +355 (0) 69 91 633 88 • Cel: +355 (0) 69 91 927 00 • Tel: +355 (0) 44 316 292 • reservations@eaglerent.al

Të drejtat e rezervuara © 2023 Eagle Car Rental