Zbuloni ekselencën në marrjen me qira të makinave

Mirë se vini në Eagle Car Rental, zgjedhja juaj kryesore për shërbimet e makinave me qira në Shqipëri. Të themeluar në vitin 2014, ne kemi qenë të përkushtuar për të ofruar shërbime të nivelit të lartë për klientët tanë, duke u siguruar që përvojat e tyre të udhëtimit të jenë sa më të qetë dhe komode.

Historia jonë

ECR është një kompani dinamike e makinave me qira me seli në Tiranë qëndër , aeroportin Nënë Tereza dhe porti i Durrësit. Ne e kemi bërë misionin tonë të ofrojmë një përvojë me qira të makinave që shkon përtej të zakonshmes. Udhëtimi ynë filloi në vitin 2014 dhe që atëherë, ne kemi evoluar vazhdimisht për të përmbushur nevojat në ndryshim të klientëve tanë të çmuar.

Diferenca ECR

Në ECR, ne besojmë se një përvojë e shkëlqyer e marrjes me qira të makinave është ndërtuar mbi një bazë të tre shtyllave: Cilësia, Shërbimi dhe Komoditeti.

Cilësia: Flota jonë krenohet me një koleksion automjetesh të reja dhe komode, të zgjedhura me kujdes për t'ju ofruar një udhëtim të besueshëm dhe të këndshëm. Ne krenohemi që i mbajmë makinat tona në gjendje të pacenuar, duke garantuar sigurinë dhe kënaqësinë tuaj.

Shërbimi: Ekipi ynë me përvojë dhe i përkushtuar është në qendër të suksesit tonë. Ata janë gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojnë në zgjedhjen e automjetit të përsosur për nevojat tuaja dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni. Me ekspertizën e tyre, mund të besoni se jeni në duar të afta.

 

Vendndodhjet e marrjes

Ju mund ta merrni makinën tuaj në agjencitë tona ECR me vendndodhje të përshtatshme në Tiranë qëndër, aeroportin Nënë Tereza dhe portin e Durrësit dhe shërbim në të gjithë shqipërinë. Ne i kemi vendosur këto lokacione në mënyrë strategjike për t'ju ofruar fleksibilitet dhe lehtësi aksesi në shërbimet tona.

Angazhimi ynë

Në ECR Car Rentals, ne e kuptojmë se suksesi ynë është i lidhur me kënaqësinë tuaj. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë më të mirën. Që nga momenti kur rezervoni me ne deri në momentin kur ktheni automjetin tuaj, ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që përvoja juaj të jetë pa probleme dhe e këndshme.

Ne mezi presim t'ju shërbejmë dhe të jemi pjesë e udhëtimit tuaj, qoftë për biznes apo për argëtim. Faleminderit që zgjodhët ECR Car Rentals si partnerin tuaj të besuar të udhëtimit.

Na kontaktoni sot dhe përjetoni ndryshimin ECR.